Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verleng je/koop je je Merito PLUS account? Of gebruik je Benefits at work?

Onze voordelen breiden steeds maar uit. Bekijk eerst en vooral eens het gratis en populair kortingsplatform Benefits at Work vooraleer in te stappen in een betalend abonnement van € 5 per jaar, genaamd het Merito PLUS-account. Misschien is met jouw klantenprofiel het aanbod op het gratis platform al ruim voldoende.
Het verschil tussen beide bestelwebsites is nog miniem. Beide platformen geven je allerhande kortingen voor winkels, webshops en pretparken. Aan jou om de keuze te maken.

En vanzelfsprekend kan je als Sofocolid ook nog steeds gebruikmaken van onze meer dan 250 standaard kortingen die je kan vinden op https://merito.club. Het gebruik hiervan is en blijft volledig gratis als Sofocolid.

Wens je een betalend abonnement Merito.Club PLUS, lees dan verder.

Ook in 2023-2024 gaan we opnieuw een samenwerking aan met Edenred en kan je dus, indien gewenst, gebruik maken van het platform. De prijs bedraagt slechts € 5 per jaar. De periode loopt van 1 mei 2023 tot 1 mei 2024. Weet dat wij als personeelsvereniging nog een veelvoud hiervan bijleggen voor je jaarlijkse lidmaatschap bij Merito.Club PLUS.

Wens je gebruik te maken van het Merito.Club PLUS platform?

  • Je stort vóór 10 mei het bedrag van € 5 op het rekeningnummer van Sofoco IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + Merito.Club PLUS”. Je hoeft geen mail te versturen en ons telefoneren hoeft ook niet.
  • Vrij snel daarna krijg je van ons een login om je account aan te maken.
  • Vanaf dan kan je blijven inloggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord Inloggen op het platform doe je op: http://plus.merito.club

Alle info over het platform kan je steeds nalezen op: https://merito.club/plus/

Ben je na een tijd in dat jaar je inloggegevens vergeten? Surf dan naar http://plus.merito.club en klik op “Wachtwoord vergeten” Via e-mail krijg je dan een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Heb je hierover nog vragen of heb je problemen met het inloggen? Neem dan rechtstreeks contact op met de helpdesk van Edenred

Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen je alvast veel plezier met de kortingen!