Nieuwsbrief

Via onderstaande formulieren kan je je in/uitschrijven op de nieuwsbrieven van Sofoco en Merito.Club (voordelenplatform). Zo ben je steeds op de hoogte van de nieuwste activiteiten, voordelen en nieuwtjes. Gelieve alle velden in te vullen en klik vervolgens op inschrijven.

Marketingtoestemmingen (GDPR)

Sofoco/Merito.Club gebruiken de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Je kan je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Bedankt voor uw inschrijving!

Nieuwsbrief Sofoco

Via onze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de nieuwste activiteiten, voordelen en nieuwtjes. Schrijf je in via het onderstaande formulier.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use


Maak gebruik van onderstaand formulier om je ook in te schrijven op de nieuwsbrief van Merito.Club (voordelenplatform). Zo blijf je ook op de hoogte van alle nieuwe voordelen.

Nieuwsbrief Merito.Club

* Verplicht veld

PEVAZ, Sofoco, Sodibrug en Merito.Club gebruiken de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Je kan je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Wij maken gebruik van Mailchimp als marketing platform. Bij het klikken op inschrijven, ga je akkoord dat je gegevens ook worden verwerkt door Mailchimp. Klik hier voor meer informatie over de Mailchimp Privacybeleid.