Kruiden-voorjaarsbloeierswandeling

Mee op stap met een natuurcoach/herboriste?

Ga mee op stap met herboriste Inge van Matricaria en maak kennis met tal van planten die momenteel in bloei staan. Kom alles te weten over de werking en het gebruik van de brandnetel, de paardenbloem, het zevenblad, de gewone berenklauw, de sleedoorn en zoveel meer. Je krijgt heel wat tips en tricks en brengt zo de natuur binnen in jouw leven.
Je hoeft zeker geen grote wandelaar te zijn om deel te nemen! We sluiten de wandeling af met een heerlijke zelfgeplukte infusie.

Kruiden-voorjaarsbloeierswandeling

za
4
mei 2024
Ga mee op stap met herboriste Inge van Matricaria en maak kennis met tal van planten die momenteel in bloei staan. Kom alles te weten over de werking en het gebruik van de brandnetel, de paardenbloem, het zevenblad, de gewone berenklauw, de sleedoorn en zoveel meer. Je krijgt heel wat tips en tricks en brengt zo de natuur binnen in jouw leven. Je hoeft zeker geen grote wandelaar te zijn om deel te nemen! We sluiten de wandeling af met een heerlijke zelfgeplukte infusie.

Programma

Een natuurwandeling van 14 uur tot maximum 17 uur.

Inschrijven

  • Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80
    met vermelding van je “Naam + Kruidenwandeling + GSM + aantal personen lid/geen lid”
  • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + Kruidenwandeling + aantal personen”.
  • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 19 april 2024, zoniet vervalt je recht van deelname.
  • Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.
  • Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 19 april 2024. Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan. Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden.

Extra informatie

Voorzie aangepaste kledij en schoeisel, na regenval kan het wat slijkerig zijn in de Meersen.

Locatie

Delen: