Zomerfietstocht Beernem

Beernem met zijn 15.760 inwoners was duizenden jaren lang een desolate streek van bossen, heide en moeras. Ten zuiden van het kanaal lag het onvruchtbare en woeste heidegebied het Bulskampveld dat zich toen uitstrekte van Torhout tot Bellem. We fietsen ook hier in de rust en de natuur langs bos en grondgebieden van rijke edellieden, verscholen in het groen.

We vertrekken op de randparking van Steenbrugge voor een tocht van ongeveer 52 kilometer.

Lunchen doen we middenin het provinciaal domein Lippensgoed-Bulskampveld met zicht op het 19de eeuwse kasteel en zijn bosrijk park. We lassen nog een pitstop in langs de weg met zelf te betalen drankje en gegarandeerd zijn je persoonlijke batterijen opgeladen na deze rit!

Praktisch

Zorg dat je fiets in orde is voor vertrek (banden, remmen,…). Na deze fietstocht kan iedere deelnemer met partner (na inschrijving) aanschuiven voor een heerlijke BBQ in het WZC Ten Boomgaarde, Ter Beke 27, 8200 Brugge.

De lunch bestaat uit een belegd broodje, met inbegrip van één frisdrank of pils of koffie naar keuze.

De BBQ bestaat uit côte à l’os à volonté, assortiment groentjes en frietjes.

Wanneer:

  • Zaterdag 6 juli 2019

Vertrek:

  • Om 10u00 aan de randparking Steenbrugge, Baron Ruzettelaan 457, 8310 Assebroek Brugge

Kostprijs:

  • Sofoco/PEVAZ-leden en inwonende gezinsleden: 29 euro (K2: Lunch en BBQ) of enkel lunch K1: 13 euro
  • Niet-leden: 34 euro (K2: Lunch en BBQ) of enkel lunch K1: 18 euro

Inschrijven: OPGELET, volg onderstaande werkwijze

  • Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80 met vermelding van je “Naam + zomerfietstocht + GSM + aantal personen lid/geen lid”
  • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + zomerfietstocht + aantal personen”.
  • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 27 juni 2019, zoniet vervalt je recht van deelname.
  • Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.
  • Bij annulatie na 27 juni 2019 kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden. Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.