Zomerfietstocht 2018

Zomerfietstocht op zaterdag 7 juli 2018

De fietstocht van dit jaar voert ons 44 km lang door het gekende kanalen– en drevenlandschap in het Brugse Ommeland. We vertrekken vanop de parking van het WZC Van Zuylen om 16 km later te landen in Middelburg, pal op de Nederlandse grens. De wegen zijn rustig en schilderachtig. Nu eens langs de stinker en dan weer langs de blinker kunnen we genieten van de groene natuur. In Santa Clara, opgebouwd op het puin van het Arme Klarenklooster genieten we van een lunch. Na de middag rijden we verder door een drevenlandschap richting Maldegem-Donk waar we na 14 km opnieuw afstappen voor een verfrissing. Daarna blijven er nog 14 genietbare kilometers om terug bij ons startpunt te belanden. We beschikken dan nog over wat tijd tot 19 uur om te verschijnen in het WZV Van Zuylen en aan te schuiven voor de ons welbekende barbecue.

 

Praktisch:

Zorg dat je fiets in orde is voor vertrek (banden, remmen,…).

Na deze fietstocht kan iedere deelnemer met partner (na inschrijving) aanschuiven voor een heerlijke BBQ in het WZC Van Zuylen, Geralaan 50, 8310 Sint-Kruis.

De BBQ bestaat uit côte à l’os à volonté, assortiment groentjes en frietjes.

De lunch bestaat uit 3 belegde broodjes, keuze uit ham, paté, kaas of boerenpaté met inbegrip van één drankje naar keuze.

Wanneer:

 • Zaterdag 7 juli 2018

Locatie:

 • WZC Van Zuylen, Geralaan 50, 8310 Sint-Kruis

Vertrek:

 • Om 10.30 uur aan de parking van WZC Van Zuylen

Kostprijs:

 • Sofocoleden en inwonende gezinsleden: 29 euro ( K2: Lunch en BBQ ) of enkel lunch K1 : 10 euro
 • Niet-leden: 34 euro ( K2 : Lunch en BBQ) of enkel lunch K1 : 15 euro

Inschrijven: OPGELET, volg onderstaande werkwijze

 • Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80
  met vermelding van je “Naam + GSM + zomerfietstocht + K1 alleen lunch of K2 lunch en BBQ+ aantal personen lid/geen lid”.
 • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079
  met vermelding van je “Naam + zomerfietstocht + K1 alleen lunch of K2 lunch en BBQ+ aantal personen lid/geen lid”.
 • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 20 juni 2018, zoniet vervalt je recht van deelname.
 • Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.
 • Bij annulatie na 20 juni 2018 kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden. Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van 5 € per persoon aangerekend. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.