Zalig Zeeland

Er zijn 3 plaatsen vrijgekomen voor deze zalige uitstap.

Op dinsdag 17 mei én op donderdag 19 mei gaan we op daguitstap naar Zeeland. We bezoeken er onder andere Domburg, Veere en Middelburg. Deze uitstap wordt gegidst door Raf en Guido die ook de uitstap aan de Schreeve hebben begeleid. Zalig!
De organisatie rust bij de Seniorenraden van Sofoco en Pevaz, maar ook de actieve leden zijn welkom.

 • Programma
  We nemen de Westerscheldetunnel langs Vlissingen naar Domburg voor een koffie met bolus (www.hetbadpaviljoen.nl) en een korte wandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden. Vervolgens gaat het met de bus naar Veere voor een verkenning van het pittoreske centrum. Dan opnieuw een ritje naar een jachthaven aan het Veerse meer voor een vrij uitgebreide lunch met soep, warm en koud buffet (www.restaurantoranjeplaat.nl). Hierbij is de welkomstdrank inbegrepen. Het namiddagprogramma voorziet een vervoer naar Middelburg voor een stadswandeling, onderbroken door een stop op de Markt voor toiletbezoek. Is de drang om te winkelen of een terrasje te doen groot, geen probleem. Terug aansluiten bij de groep wandelaars kan via verschillende mogelijkheden.
 • Wanneer
  Dinsdag 17 mei 2022
 • Vertrek
  Om 07u30 stipt aan het vroegere hotel Melinda, Mercatorlaan 21 te Oostende
  Om 07u50 stipt aan de sporthalle Strooien Hane te Loppem
 • Terugreis
  Om 17u45 met aankomst om ± 19u15
 • Kostprijs
  Leden en inwonende gezinsleden:  64 euro
  Niet-leden:                                       74 euro
  In deze prijs zijn de busreis, de gidsen en fooi chauffeur inbegrepen

 • Inschrijven

Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80 met vermelding van je “Naam + Zeeland + GSM + opstapplaats + aantal personen lid/geen lid Sofoco/Pevaz”

Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + Zeeland + aantal personen”.

Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 5 mei 2022, zoniet vervalt je recht van deelname.

Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.

Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 mei 2022. Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan.  Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.