Sintspeelgoed

Ophaling sintspeelgoed in de drive-in bij de hoofdzetel op zaterdag 5 december 2020

Sinds kort zijn alle pretparken verplicht gesloten door de nieuwe Coronamaatregelen. Helaas zien we ons dan ook genoodzaakt om het sinterklaasfeest dat gepland stond voor zaterdag 5 december 2020 te annuleren. Alle inschrijvingsgelden werden terugbetaald.

Speelgoed

Natuurlijk zullen we de kindjes van onze leden niet vergeten en voorzien we nog steeds het bestelde sinterklaasspeelgoed. Op zaterdag 5 december organiseren we daarvoor een speelgoed drive-in op de parking van de hoofdzetel OCMW Brugge. Zo kan het speelgoed op een Corona-veilige manier worden opgehaald.

Voor alle duidelijkheid: het is de bedoeling dat iedereen het speelgoed op 5/12 komt ophalen. Zowel de personen die waren ingeschreven voor het sinterklaasfeest, als de collega’s die enkel speelgoed hadden besteld.

Praktisch

Zaterdag 5 december 2020
Parking hoofdzetel OCMW Brugge (Ruddershove 4, 8000 Brugge)

  • Ophaling mogelijk van 9u00 tot 14u30 (laatste aankomst om 14u00!)
  • Bij aankomst op de parking geef je je naam door (naam van het personeelslid zelf, niet van je kinderen).
  • Je kan doorgaan tot het afhaalpunt op de parking. Doe alvast je venster open voor wat ventilatie.
  • Het speelgoed wordt door één van onze medewerkers in de koffer of op de achterbank geplaatst. Blijf in je wagen zitten.
  • Ben je te voet of met de fiets? Dan wordt het speelgoed klaargelegd op een tafel die je vervolgens zelf kan opbergen in je tas.

Aandachtspunten

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf je aankomst op de parking.
  • Kom je met de fiets of te voet? Er wordt een aparte wachtrij voorzien aan de ingang van de parking.
  • Hou steeds minimaal 1m50 afstand van onze medewerkers en andere personen.
  • Kan je zelf het speelgoed niet ophalen op deze dag? Vraag dan een collega om het speelgoed mee te brengen. Maak hierbij gebruik van het goedkeuringsformulier. Zonder goedkeuring zal het speelgoed niet worden meegegeven met een collega.
  • Het speelgoed kan enkel en alleen op zaterdag 5 december opgehaald worden! Kan je echt niet aanwezig zijn of je speelgoed laten meebrengen door een collega? Contacteer dan ons secretariaat. Dan kijken we samen voor een oplossing.

Tickets Plopsaland De Panne

Jammer genoeg kan je dit jaar dus niet met je (klein)kinderen naar het Sinterklaasfeest in Plopsaland De Panne. Om jullie toch de kans te  geven om op individuele basis Plopsaland De Panne te bezoeken hebben we in samenwerking met Plopsa een unieke actie voor jullie  uitgewerkt. Je kan hierbij tickets aankopen aan ongelofelijke prijzen met kortingen van meer dan 50%!

Alle info op ons voordelenplatform Merito.Club: https://merito.club/plopsaland