Seniorenfeest

De Raad van Bestuur van Sofoco nodigt je samen met je partner uit op dinsdag 14 september 2021 in de Jan Garemijnzaal van het Belfort op de Markt te Brugge (*).

(*) onder voorbehoud van de federale en lokale onderrichtingen en maatregelen die worden opgelegd in het kader van de bestrijding van het coronavirus

Wij maken graag gebruik van deze uitnodiging om je een veilig maar vooral gezond en normaal verenigingsleven toe te wensen!

Deuren open vanaf 13u45, start om 14u00.

Tips: kom met de fiets, te voet of het openbaar vervoer…  en breng wat kleingeld mee voor eventuele betalende consumpties aan de bar. Een mondmasker breng je sowieso mee.

Bij een kop koffie en een lekker stuk taart – aangeboden door Sofoco – is er tijd voor een prettig weerzien en een babbel met de ex-collega’s / vrienden.

Om alles praktisch in goede banen te leiden vragen wij je vóór 1 september 2021 in te schrijven met vermelding of je met of zonder partner komt. Indien u voor suikervrij gebak kiest dan dien je dit op de inschrijving te vermelden. Doe dit bij voorkeur via mail op het adres info@sofoco.be of op volgend telefoonnummer 050 32 70 80. Geef ook je meest recente contactgegevens door zoals gsm-nummer en e-mailadres.

Namens het bestuur

Maurice Van Parys
Voorzitter Seniorenraad Sofoco