Madrigaalkoor in de Potterie Brugge

Sofoco-leden krijgen 5 € korting op het lenteconcert van het befaamd Gents Madrigaalkoor. Je betaalt dus 10 € ipv 15  € per persoon.

Korting “SofocoVIP” te vermelden bij inschrijving en lidkaart tonen de avond zelf.


Befaamd Gents Madrigaalkoor brengt hun nieuwe lenteconcert AMOR, IO SENTO L’ALMA in wereldpremière te Brugge

De Confrérie van Onze-Lieve-Vrouw van de Potterie Brugge nodigt ons uit op haar uitzonderlijk lenteconcert met het Gents Madrigaalkoor en de Nederlandse harpiste Marianne Hofman onder leiding van dirigent Johan Duijck. (tevens dirigent van Academy of St. Martin in the Fields Chorus London en het Vlaams Radiokoor).

Dit unieke concert, met madrigalen van de renaissance tot nu, vindt plaats op zaterdag 5 mei 20018 om 20 uur in de prachtige barokkerk O.-L.-Vrouw van de Potterie, Potterierei 79a te Brugge.

Kaarten kunnen enkel besteld via een mail naar concerten.potterie@telenet.be met vermelding Madrigaalkoor en volgende gegevens: naam, voornaam, adres, telefoon en aantal gewenste plaatsen. Je ontvangt dan een bevestiging, betaalmodaliteiten en een unieke toegangscode.

Wie niet over e-mail beschikt kan telefonisch terecht bij dhr. Arthur Ornelis tel. 050 33 94 19. De toegangsprijs bedraagt 15 euro. Er zijn geen genummerde of gereserveerde plaatsen.

Hun werking kunt u vanaf heden ook volgen op de webstek: http://www.confreriepotterie.be