Kookdemonstratie Herfstmenu op woensdag 14 en 21 november 2012
Herfstmenu
Cava met hapje
Emulsie van vitelotte aardappel
en een brochetje van mimolette
***
Gegrilde leng met gekarameliseerde appel,
coeur de boeuf tomaat, bieslook en peterselie
op cidersausje
***
Hertenkalf filet met groene asperges,
sinaasappelpartjes, postelein en gebakken polenta,
op sinaasappelsaus
***
Parfait glacé met citroenverbena en pistachenootjes
op een krokant zanddeeg medaillon
***
Witte en rode wijn
Mokka
Demonstratie:
- Eric Creyf
Wanneer:
- woensdag 14 november 2012 OF
- woensdag 21 november 2012
- Start om 18u30
Kostprijs:
- Leden en inwonende gezinsleden: 42,00 euro, inclusief recepten
- Niet-leden: 47,00 euro, inclusief recepten
Waar:
- WZC Hallenhuis, Pastoriestraat 1B te 8200 Sint-Andries
Inschrijven:
- OPGELET, volg onderstaande werkwijze
- 1. Je verwittigt het secretariaat SOFOCO 050 32 70 (76) (79) (80) of via e-mail info@sofoco.be van uw deelname.
- 2. Je stort het verschuldigde bedrag uiterlijk tegen 8 november 2012 op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van “Kookdemo herfst + naam + datum”, zoniet wordt uw inschrijving geannuleerd.