Kookdemo op 7 maart 2012

Kookdemonstratie 13 Gangenmenu op 7 maart 2012

Men vroeg mij reeds enkele malen om eens een herhaling te geven van aperitiefhapjes zoals in 1999 en 2002. We maken ditmaal een 13 gangenmenu van : 12 hapjes en ter afsluiting een nagerechtje.

Volgende hapjes worden gedemonstreerd en gedegusteerd.

Croque van rozijnenbrood met Brie, druiven en vijg
**
Flan van groene asperges en coulis van doperwtjes
**
Koud soepje van avocado en verse tuinkruiden
**
Trostomaatjes opgevuld met zwarte linzen “kaviaar”
**
Tartaar en spitje van tonijn met sesamzaadjes en gebakken groentjes
**
Toast van peperkoek met zure room en gerookte paling
**
Velouté van zoete aardappel en kokosmelk, spitje van St Jacobsnootje met chorizo
**
Torentje van maïschips met Guacomole
**
Melba van tomaat en paprika met room van geitenkaas
**
Panna Cotta van bospaddenstoelen
**
Tournedos van kabeljauw met Parmaham en coulis van rode paprika
**
Praline van gepaneerde ganzenlever op aspicje van Poire William
**
Nagerechtje

Gezien de uitvoerige “mise en place”is de deelname beperkt tot 25 personen.

Eric Creyf aan het fornuis

Wanneer: Woensdag 7 maart 2012 om 18u30
Locatie: WZC Hallenhuis Gistelsesteenweg 560 te 8200 Sint-Andries
Kostprijs:

  • Leden en inwonende gezinsleden : 38 euro
  • Niet-leden : 42 euro
  • In de prijs is inbegrepen : de hapjes, receptenfolder, Cava, witte of rode wijn en mokka.

Inschrijven: Via secretariaat SOFOCO op tel 050/32 70 (78) (79) (80) of via e-mail naar info@sofoco.be. Het verschuldigde bedrag kan gestort worden op het nummer IBAN BE 58 0682 0781 8079 met vermelding van uw “naam + kookdemo”. Uw inschrijving is defintief na ontvangst van de betaling!