Kevin Hart – Stand-Up comedy

The Kevin Hart Irresponsible Tour op zaterdag 25 augustus 2018

Voor Kevin Hart en zijn wereldwijde fanbase kan 2018 niet beter starten: de grootste comedyster van het moment kondigt namelijk een indrukwekkend nieuwe wereldwijde tournee aan met ‘The Kevin Hart Irresponsible Tour’. Volgend op het succes van zijn vorige What Now?! (waarmee hij verkooprecords deed sneuvelen overal ter wereld) trekt hij opnieuw langs de Verenigde Staten, Australië, Azië en Europa. En we mogen onszelf gelukkig prijzen: België staat ook op de planning! Op 25 augustus in Sportpaleis Antwerpen.

2017 was ongetwijfeld een topjaar voor Hart: zijn memoires ‘I Can’t Make This Up: Life Lessons’ debuteerde als een bestseller en bleef ook 10 aansluitende weken op die plaats staan. Hij leende zijn stem aan één van de hoofdrolfiguren uit ‘Captain Underpants: The First Epic Movie’. In de remake van ‘Jumanji’ speelde hij naast Dwayne Johnson en Jack Black. Zijn nieuwste project, LOL NETWORK – Laugh Out Loud, is goed op weg een ijzersterk comedymerk en multiplatform netwerk te worden. De volgende film die op de planning staat is ‘Night School’, waar hij als co-schrijver, producer en acteur in zal opduiken. Tussen al die succesvolle projecten door, heeft hij gelukkig ook tijd gevonden om opnieuw toeschouwers over de hele wereld te entertainen met zijn energetische, herkenbare comedy. Mis deze immens populaire en beroemde smaakmaker van de huidige comedy scène zeker niet!

Waar:

  • Antwerps Sportpaleis

Wanneer:

  • Zaterdag 25 augustus 2018

 

Kostprijs:

  • Te raadplegen op de beveiligde pagina hieronder

Tickets:

  • Tickets te bestellen via de beveiligde pagina: https://www.sofoco.be/kevin-hart-beveiligd/
  • Om deze pagina te raadplegen heb je een toegangscode nodig die je kan terugvinden in elke Sofoco nieuwsbrief. Als Sofocolid kan je deze toegangscode ook aanvragen via e-mail naar info@sofoco.be.