Julio Iglesias

Julio Iglesias – the 50 Year Anniversary World Tour op 8 juni 2019

Julio Iglesias is de bestverkopende Spaanse artiest met meer dan 50 jaar carrière. Tijdens zijn ‘50 Year Anniversary World Tour’ komt hij op 8 juni 2019 naar het Sportpaleis.

De ondertussen 75-jarige Julio Iglesias won in 1968 het muziekfestival van Benidorm en twee jaar later werd hij vierde op het Eurovisiesongfestival. Iglesias was niet alleen succesvol in zijn moedertaal, hij nam ook muziek op in o.a. het Frans, Italiaans, Engels en Duits.

Na meer dan 5.000 concerten in 600 steden voor meer dan 60 miljoen mensen heeft hij zijn sporen meer dan verdiend. Amor, amor, amor, Un Canto a Galicia, To all the girls I’ve loved before, Quiereme mucho, All of you, Fragile, … de lijst met Julio Iglesias-hits is ellenlang.

Het concert maakt deel uit van zijn afscheidstour, opgedragen aan zijn 75ste verjaardag en 50 jaar podiumprecense. De meeslepende avond gevuld met liefde en aangename nostalgie zal een onvergetelijke en ongelofelijke manier zijn om afscheid te nemen van deze maestro. Julio Iglesias zingt recht uit het hart en elk concert van deze elegante gentleman gebeurt in een aangename romantische sfeer.

Waar

  • Antwerps Sportpaleis

Wanneer:

  • Zaterdag 8 juni 2019 om 20u

Kostprijs:

  • Te raadplegen op de beveiligde pagina hieronder

Tickets: