Halloween wandeling

Halloween wandeling op zaterdag 26 oktober in het bos Bulskampveld te Beernem.: VOLZET

Halloween1

Op zaterdag 26 oktober heeft Sofoco in samenwerking met o.a. de Provincie West-Vlaanderen haar eerste Halloweenwandeling in het bos Bulskampveld te Beernem. Jong en oud verkennen met stapschoenen onder begeleiding een mysterieus natuurparcours langsheen feeëriek theater, vriendelijke griezels, angstige spoken, spelactiviteiten voor de groepen met kinderen, en veel meer.
Heksen zorgen ervoor dat de deelnemers niet omkomen van honger en dorst!

We starten om 14u15 met kinderanimatie en drankje.  Er zijn mooie prijzen te winnen voor de leukst verklede kinderen en volwassenen, en Sofoco voorziet een verrassing voor elke deelnemer. De heksenwandelingen starten om 15u tot 17u30. Aansluitend is er een verrassingsact met vrijlating van een gerevalideerde uil.
Jullie zijn meer dan welkom voor de hartelijke Sofocoprijs van 2 euro per persoon.

Inschrijven voor vrijdag 5 oktober is een must. Geef hierbij de namen van de gezinsleden met hun geboortedatum door, samen met je voorkeur: de heksenwandeling voor gezinnen met kleuters, ofwel ga je mee met een heks met verhalen voor lagere schoolkinderen, ofwel met heks Epona voor gemengd publiek. Volwassenen kunnen meestappen met een natuurgids rond mysteries in de natuur.

Inschrijven:

  • OPGELET, volg onderstaande werkwijze
  • 1. Je verwittigt het secretariaat SOFOCO op telefoon: 050 32 70 (79) (80) of via e-mail info@sofoco.be van uw deelname. Je vermeldt: “Halloween 2013, alle namen van de deelnemers, hun geboortedatum, en je keuzenummer van wandeling”
  • 2. Je stort het verschuldigde bedrag uiterlijk op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van “Halloween 2013 + je naam”.

 

Halloween3