Figuranten gezocht voor Heilige Bloedprocessie

Info en rekruteringsavond voor nieuwe figuranten Heilige Bloedprocessie

Enkele weken terug is er al een eerste oproep geweest naar kandidaat figuranten om mee op te stappen in de Heilige Bloedprocessie die dit jaar op Hemelvaartsdonderdag 2 juni door de Brugse straten trekt. Heel wat mensen reageerden toen, maar sommige groepen zijn nog op zoek naar voornamelijk mannelijke acteurs. Jammer want er zijn waarschijnlijk nog zoveel ‘echte’ Bruggelingen en misschien ook ‘nieuwe’ Bruggelingen die deze keer willen meedoen aan Brugges mooiste dag, zeker nu het evenement tot Unesco erfgoed verheven is.

Om de twijfelaars te overtuigen wordt er op woensdag 4 mei om 19 uur in het Kantcentrum (Kantwerkstersplein , Brugge, naast de Jeruzalemkapel) een info avond georganiseerd. Al wie op een of andere manier betrokken is bij de organisatie van de processie, zal er aanwezig zijn om aan de geïnteresseerden de nodige informatie te geven en op alle vragen te antwoorden. Een enige gelegenheid om zich dan onmiddellijk in te schrijven en verzekerd te zijn van deelname…

Wie op deze avond niet kan aanwezig zijn en toch wil deelnemen neemt best contact op met Benoit Kervyn (Benoit.Kervyn@hotmail.com) / per adres: Peter Benoitlaan 17, 8200 Brugge. U verneemt dan wanneer u in de loop van de maand mei uw kledij kan komen passen en kennis maken met de andere mensen van uw groep.