Feestmaaltijd Plat Partout

Een afhaalmenu is verkrijgbaar op 24 december en 31 december
aan € 45 per persoon.

PLAT PARTOUT is het afhaalmenu voor kerstavond en oudejaar van Pas Partout in samenwerking met sterrenchef Filip Claeys van De Jonkman
(2 ** Michelin, 18/20 in Gault & Millau). PLAT PARTOUT, een meesterwerk op je bord van topniveau! Laat je in deze bijzondere tijd culinair verwennen met dit driegangenmenu en steun de lokale sociale economie.

Bij groot succes is een vervroegde afsluiting steeds mogelijk.

  • Bestel vandaag nog via www.sobo.be/pas-partout
  • Bestellen kan tot en met zondag 20/12/2020 voor kerstavond en tot en met zondag 27/12/2020 voor oudejaarsavond.
  • Voor meer info, contacteer SOBO op tel. 050 67 37 99
  • Afhaallocaties
    • SOBO, Pathoekeweg 9 A7 te Sint-Pieters Brugge
    • Pas Partout, Kruitenbergstraat 11, 8000 Brugge

Filip Claeys maakt al jaren deel uit van het kruim van de Belgische chef-koks en serveert in zijn restaurant De Jonkman (2** Michelin, 18/20 Gault & Millau 2020) verrukkelijke gerechten van topniveau. Tevens is hij medestichter van NorthSeaChefs die onbeminde vissoorten de bekendheid geven die ze verdienen. Dankzij deze unieke samenwerking tovert Pas Partout een culinair meesterwerk op uw bord.

De gerechten warmt u in de oven of au bain marie op. Een gebruiksaanwijzing wordt meegegeven. Degusteer ook de artisanale winterwijn (glühwein), in eigen huis gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Deze is beschikbaar aan € 9,90 voor een fles van 1 liter, zo lang de voorraad strekt.
Met je bestelling steun je de tewerkstelling van personen die op de gewone arbeidsmarkt moeilijk terecht kunnen.

Sociaal restaurant Pas Partout

Ons buurtrestaurant is een budgetvriendelijke lunchplek met een sociaal karakter in hartje Brugge. Pas Partout presenteert u een smaakvolle kaart waarin iedereen zijn keuze vindt: https://www.facebook.com/restaurantpaspartout/
Kom zeker langs in de Kruitenbergstraat 11 te Brugge. Iedereen is welkom!