Expositie Leonardo da Vinci

Korting van 3 € op tickets voor de expositie Leonardo Da Vinci in Brugge

Wereldpremière in Brugge: grootste expo over da Vinci’s machines ooit!  Expo Leonardo da Vinci – the inventions of a genius. Xpo Center Bruges (Site Oud Sint-Jan Brugge) brengt van 1 juni t.e.m. 31 oktober 2017 een unieke expo over de uitvindingen van ’s werelds gekendste genie, Leonardo da Vinci.

De expo toont meer dan 100 maquettes van da Vinci’s uitvindingen en machines. Hij was zeer vooruitstrevend voor zijn tijd, hij vond o.a. de helikopter, parachute, katapult en draaibrug uit! De expo toont ook meer dan 100 documenten en originele schriftjes van da Vinci en enkele tijdsgenoten (o.a. Michelangelo). Samen maakt dit wereldwijd de grootste expo ooit over da Vinci’s uitvindingen! Verschillende machines staan op ware grootte en interactief opgesteld. Via 3D filmpjes op verschillende schermen worden de uitvindingen volledig gestript en uitgelegd. De tentoonstelling bevat ook replica’s van da Vinci’s gekendste schilderwerken, zoals de Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal.

Openingstijden Expo Leonardo da Vinci: dagelijks van 1 juni t.e.m. 31 oktober 2017, telkens van 10u tot 18u.

De rechtstreekse link waar onze Sofocoleden de tickets kunnen aankopen:
http://shop.zetes.be/stepfactory.aspx?AGNT=3910&PC=1
Jullie promocode voor da Vinci is: XCB-sofoco. Dit geeft een korting van € 3,5

Prijzen
Ticket Xpo da Vinci  18+: € 13,50 (minus de Sofocokorting = € 10,00)
TRIOticket Xpo da Vinci met xpo Picasso en Miró – volwassene: € 17 (minus de Sofocokorting = € 12,50)
De tickets kunnen ook via de website gekocht worden: www.xpo-center-bruges.be

Xpo Center Bruges
Site Oud Sint-Jan
Mariastraat 38
8000 Brugge
Parking via Zonnekemeers, op de site zelf

Permanente expo Picasso

PICASSO_800x800

Het gaat om een grafische collectie met ruim 300 werken (en wat kostbaar keramiek) van de meester: evenveel als het Picassomuseum in Münster dat een absolute specialist is het grafische oeuvre van Picasso. De expo kan ook worden bezocht in combinatie met een luik Miró, die andere grote modernistische Spaanse meester. Van hem kan men 100 grafische weken bekijken en ook zijn atelier dat waarheidsgetrouw werd nagebouwd.