Evenementen Casino Kursaal Oostende

Zin in een avondje uit? Gezellig met partner, vrienden of familie? Laat je onderdompelen door de grootste werken van de legendes “The Beatles” en “Queen”, waarbij al hun grootste hits werden bewerkt in een symfonische suite en voor deze gelegenheid worden vertolkt door meer dan 130 muzikanten en koorleden.

Rocklegendes worden schaarser, maar hun machtige muziek blijft bestaan. Drie succesvolle coverbands komen naar Kursaal Oostende om de sfeer van de grote concerten van weleer te laten herleven. 1 ticket = 3 concerten!
De reïncarnatie van iconen als Jim Morrison, Ray Manzerek, en Freddie Mercury is een feit. Maar ook levende legendes als Robert Plant en Jimmy Page worden gelauwerd. Met The Doors Alive, Letz Zep en One Night Of Queen staan er muzikanten op het podium die net zo getalenteerd zijn als hun iconen zelf. Met hun optredens willen ze de grote concerten van weleer laten herleven en jong en oud doen bewegen op de sound van ‘Riders On The Storm’, ‘Whole Lotta Love’ en ‘We Are The Champions’!

Vergezel ons op een magische trip doorheen de hits van één van de werelds best verkopende artiesten ooit, “the one and only Sir Elton John”. Deze show is de perfecte combinatie van adembenemend zangtalent, flamboyante kostuums, een prachtig lichtspektakel en een schitterende live band en backing vocals. Dit wordt een reisje back in time met alle grote hits waaronder Crocodile Rock, Philadelphia Freedom, Are you ready for Love, Tiny Dancer, Your Song en natuurlijk mag Rocket Man hier niet ontbreken.

Programma:

  • The Rocket Man – 20/09/2018
  • Openingsdag Kursaal Classics – 14/10/2018
  • Beatles & Queen in Symphony – 22/11/2018 (voorbeeld : Golden seats normaal € 42,5 met Sofocokorting: € 34 )
  • Rock Legends – 20/01/2019
  • Kursaal Classics Abonnementen 2018-2019
  • The Magic Of Motown – 08/03/2019

Locatie:

  • Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12, 8400 Oostende

Kostprijs: