Dirty Dancing

Musical Dirty Dancing van 26 juli tot en met 7 augustus 2016 in het kursaal van Oostende.

10% korting op alle categoriën.

Online boekbaar via deze link of via codewoord SOFOCO in de Box Office in Toerisme Oostende:

http://www.sherpa.be/nlBE/Familie/Muziek/Dirty-Dancing-2016/?skin=promo5

De korting is geldig op alle tickets met uitzondering van de arrangementen met diner. Niet cumuleerbaar met andere acties.

We kunnen geen extra vroegboekkorting bovenop deze 10% toekennen.

Alle info rond Dirty Dancing vind je op:

http://www.kursaaloostende.be/index.php/events/detail/463

Dirty Dancing


“DIRTY DANCING, THE CLASSIC STORY ON STAGE” KOMT NAAR OOSTENDE!

Na Mamma Mia! (2011), Riverdance (2012), Cats (2013), Evita (2014) en Mamma Mia! afgelopen zomer haalt Kursaal Oostende met Dirty Dancing voor het zesde jaar op rij een internationale show naar Oostende. De swingende musical gebaseerd op de film waar Patrick Swayze en Jennifer Grey in schitteren toert ondertussen meer dan 10 jaar en komt van 26 juli tot 7 augustus 2016 naar Oostende voor in totaal 14 shows.

Internationale shows
Het idee om internationale spektakels in de zomer te programmeren is ontstaan in 2011 met de internationale tourversie van de musical Mamma Mia. Sindsdien is het voor Kursaal Oostende een traditie geworden om elke zomer een langlopende internationale productie te programmeren. Voor de zomer van 2016 is de keuze gevallen op de swingende musical Dirty Dancing, The Classic Story on Stage. Het tijdloze verhaal van de cultfilm met steracteurs Patrick Swayze en Jennifer Grey werd omgezet naar een musical van wereldformaat samengesteld met de allerbeste dansers. Na een wereldtour van meer dan tien jaar komt Dirty Dancing, The Classic Story on Stage naar Oostende voor twee weken van 26 juli 2016 tot en met 7 augustus 2016.

Tijdloos liefdesverhaal
Dirty Dancing is een tijdloos verhaal over het jonge meisje Frances “Baby” Houseman dat tegen haar zin mee moet op vakantie met haar ouders. Ze raakt verveeld en trekt al snel op met de lokale jonge werknemers in het resort. Zij nemen haar mee in de bijzondere wereld van een leven vol dans en plezier. Daar ontmoet ze ook de charismatische en sexy dansinstructeur Johnny Castle die haar de tijd van haar leven bezorgt. De hele film wordt omgezet in een swingende musical waarbij de songs en de bijhorende choreografie centraal staan.

Een wereldwijd fenomeen
De oorspronkelijke film werd gemaakt met een budget van vijf miljoen dollar en werd een enorme kaskraker aan de box office. De soundtracks verkochten bijna 40 miljoen exemplaren en de de hit ‘Time of My Life’ won een Academy Award. De musical Dirty Dancing ging in première op 18 november 2004 in Syndney. De tour die daarop volgde in Australië en Nieuw-Zeeland was helemaal uitverkocht. Na de succesvolle productie in Duitsland volgde de langverwachte première in Londen. De productie verkocht op voorhand al 11 miljoen pond aan tickets, een absoluut record voor West-End.

Tickets en info
Meezingen met Hungry Eyes, Do You Love Me en het adembenemende Time of My Life kan van 26 juli tot 7 augustus 2016 in Kursaal Oostende. Een soundtrack die iedereen kan meezingen, een sensueel sprookje dat niemand onberoerd laat, een verhaal dat al generaties meegaat, dát is Dirty Dancing, The Classic Story On Stage. Je mag deze meeslepende show niet missen! Tickets zijn nu te koop via www.kursaaloostende.be, telefonisch op het nummer 070 22 56 00 of in de box office van Toerisme Oostende. – See more at: http://www.kursaaloostende.be/events/detail/463/1247#sthash.GyIamxfX.dpuf