Dinos Alive Expo

2 € korting per persoon op vertoon van je Sofoco lidkaart aan de ingang. Geldig op tickets volwassenen, kinderen en family ticket. Niet cumuleerbaar met andere acties. Geldig van maandag tot donderdag tot het einde van de expo.

Alle info: http://www.kursaaloostende.be/events/detail/517


De expo Dinos Alive is een teletijdmachine die je miljoenen jaren terug de tijd in stuurt naar het verhaal van de grootste landdieren die ooit hebben geleefd: de dinosaurussen. Een fascinerende reis naar de absolute heersers die 140 miljoen jaar lang de scepter zwaaiden in het dierenrijk. Het enige wat nu nog overblijft van deze kolossen zijn botten en de machtige expo Dinos Alive in Kursaal Oostende deze zomer. Kom langs… als je durft!

De liefhebbers van dino’s zullen al snel de bekende Tyrannosaurus Rex en de Triceratops herkennen, maar ook minder bekende namen als de Spinosaurus en de Ankylosaurus zullen je toebrullen. Eén ding is zeker, niemand zal naast de gigantische Brachiosaurus, beter bekend als de dino met de lange nek, kunnen kijken. Elke dino wordt heel realistisch en geanimeerd weergegeven met bewegingen, geluiden en speciale effecten. Een leuke en educatieve uitstap voor het hele gezin.

Dinos Alive gaat in première op woensdag 29 juni in Kursaal Oostende en blijft tot 4 september elke dag open. De expo in Kursaal Oostende zal een oppervlakte hebben van net geen 2000 vierkante meter, verspreid over 4 verschillende zalen. Naast de bewegende dino’s is de expo ook interactief met video’s, kinderanimatie en een leuke merchandising shop voor fans. De ticketprijzen variëren tussen 9,5 euro voor kinderen onder de 13 jaar en 13,5 euro voor volwassenen.

Dinos