Daguitstap Roermond / Outlet Shopping 2016

Ook dit jaar gaat onze outletshopping door tijdens de soldenperiode op zaterdag 25 juni 2016.

In het McArthurGlen winkelparadijs worden merken verkocht, zoals Polo Ralph Lauren, Diesel, Puma, Marc O’Polo, Hugo Boss, Gucci en nog veel meer, tegen kortingen van 30-70%.

Met 3 miljoen bezoekers per jaar is het de op één na grootste toeristenattractie van Nederland.

In 2009 is de Midden Limburgse stad verkozen tot Beste Binnenstad 2009-2011 in de categorie middelgrote steden. Een stad met een rijke geschieden die veel moois te bieden heeft. In twee minuten tijd kun je van Designer Outlet Center naar de monumentale binnenstad.

Nagenoeg alle winkelstraten zijn volledig verkeersvrij met brede wandelpromenades met alle ruimte voor gezellige terrassen, om te slenteren, etalages en historische gebouwen te bekijken, imposante kerken en prachtige pleinen.

Je kunt uren op ontdekkingstocht door de stad en genieten van de vele interessante speciaalzaken die zich vooral in de zijstraten van de hoofdwinkelstraten als Steenweg, Hamstraat en Neerstraat bevinden. Bezoek het museum of beklim de kathedraal.

Ben je een natuurliefhebber? In de omgeving zijn ook vele mooie wandelroutes. Ook de bekende Maasplassen, met vele watersportmogelijkheden, liggen op een steenworp afstand van het Designer Outlet Roermond.

Ontdek zelf wat deze gezellige, energieke stad allemaal te bieden heeft!

Wanneer:

  • zaterdag 25 juni 2016

Opstapplaats:

  • om 07u00 stipt aan de personeelsparking campus Serruys
  • om 07u15 stipt aan de carpoolparking afrit Loppem E40
  • (terugkeer vanuit Roermond omstreeks 19u00)

Kostprijs:

  • Leden en inwonende gezinsleden : 18 euro Niet-leden : 23 euro in de kostprijs inbegrepen:   heen- en terugreis met luxeautocar + de fooi voor de buschauffeur

 Inschrijven: OPGELET, volg onderstaande werkwijze

  • Je schrijft in via het secretariaat SOFOCO op ( 050 32 70 80 of via e-mail info@sofoco.be
  • Je stort het verschuldigde bedrag uiterlijk tegen 31 mei 2016 op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van “Roermond + naam + opstapplaats”, zoniet wordt uw inschrijving geannuleerd.
  • Bij annulatie na 31 mei 2016 zal een administratiekost van 5 euro per persoon aangerekend worden.