Daguitstap Roermond / outlet shopping 2013

Daguitstap naar Roermond op zaterdag 5 oktober 2013

Roermond

http://www.designer-outlet-roermond.com/

In dit winkelparadijs, dat in 2011 4 miljoen bezoekers uit alle hoeken van de wereld verwelkomde, worden merken verkocht, zoals Polo Ralph Lauren, Diesel, Puma, Marc O’Polo, Hugo Boss, Gucci en nog veel meer, tegen kortingen van 30-70%.

Op loopafstand van Designer Outlet Center is de monumentale binnenstad te vinden met kleine boetiekjes.

Door de eeuwen heen was Roermond lid van de Hanzesteden en hoofdstad van het Overkwartier van Gelre. Tegenwoordig staat Roermond bekend als de bisschopsstad van Limburg. De binnenstad heeft een beschermd stadsgezicht en herbergt een schat aan historische gebouwen, zoals monumentale kerken, oude koopmanshuizen en maar liefst 4 pleinen met terrassen, die met mooi weer helemaal vol zitten.

In de winkelstraten is een zeer gevarieerd en verrassend groot winkelaanbod te vinden. U vindt er vooral veel boetiekjes en sfeervolle winkeltjes, denk hierbij aan Dierenspeciaalzaak Van de Winkel, de Koffie en Thee Winkel en Woonwinkel ’t Stokpaardje. Ook de landelijke ketens en bekende warenhuizen zijn in de binnenstad ruimschoots aanwezig, zoals V&D, The Sting, C&A en H&M. Tevens vindt U er het Roercenter, een overdekte winkelpassage met een groot aanbod aan winkels, zoals een Jumbo supermarkt en winkels als Gall&Gall, Marskramer en Duthler.

Wanneer:

  • zaterdag 5 oktober 2013

Opstapplaats:

  • om 07u00 stipt aan de personeelsparking campus Serruys
  • om 07u15 stipt aan de carpoolparking afrit Loppem E40

Kostprijs:

  • Leden en inwonende gezinsleden : 18 euro
  • Niet-leden : 23 euro
  • In de kostprijs is inbegrepen: heen- en terugreis met luxeautocar + de fooi voor de buschauffeur

Inschrijven:

  • OPGELET, volg onderstaande werkwijze
  • 1. Je verwittigt het secretariaat SOFOCO  050 32 70 (79) (80) of via e-mail info@sofoco.be van uw deelname.
  • 2. Je stort het verschuldigde bedrag uiterlijk tegen 27 september 2013 op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van “Roermond + naam + opstapplaats”, zoniet wordt uw inschrijving geannuleerd.

Bij annulatie na 17 september zal een administratiekost van 5 euro per persoon aangerekend worden.