Cruises 2018

Sofoco gaat in samenwerking met Maretours in 2018 opnieuw op cruise. We varen terug met het nieuwste en meest luxueuze schip van MSC dat pas sinds juni 2017 in de vaart is: de MSC Meraviglia. Ditmaal hebben we gekozen voor 2 verschillende routes. In het voorjaar ontdekken we de Noorse Fjorden en in het najaar de Baltische Staten met Scandinavië.

“Meraviglia”, of “wonder” in het Nederlands, het geeft je het gevoel om verbluft te staan van het allernieuwste schip, iets buitengewoon en … iets onvoorstelbaar. De MSC Meraviglia is een combinatie van geavanceerde technologie, liefde voor de zee, design en comfort. De nieuwe binnen- en buitenfaciliteiten zijn geschikt voor eender welk seizoen. Het plafond van de overdekte promenade werd helemaal bekleed met LED-verlichting (480 m²): een digitale hemel die landschappen, zonsopgangen en zonsondergangen kan simuleren. Het laat je dromen van een sterrenhemel.

Aan boord van de MSC Meraviglia vind je 12 restaurants. Het buffet is 20 uur per dag geopend en hier kan je heerlijke mediterrane en internationale specialiteiten proberen. Op dek 15 kan je een 25 meter lang zwembad vinden die je het gevoel zal geven van Miami South Beach. Dit is één van de grootste zwembaden op zee. Ook is er een overdekt zwembad aanwezig, waar je bij minder goed weer toch van een zomerse atmosfeer zal proeven. Daarnaast beschikt dit luxe cruiseschip ook over een pretpark, een waterpark, een adembenemend panoramisch gebied en twee overdekte promenades! Kortom, deze drijvende stad op het water wordt een onvergetelijke belevenis.

Bovendien worden er 2 exclusieve Cirque du Soleil shows At Sea getoond aan boord.

 

Klik hier voor meer info over de cruise naar de Baltische Staten en Scandinavië

Klik hier voor meer info over de cruise naar de Noorse Fjorden