Concertgebouw & Stadsschouwburg

Cultuurcentrum theaterseizoen 2017-2018: korting van 10% op een selectie van voorstellingen in het Concertgebouw en Stadsschouwburg van stad Brugge.
De korting is geldig voor maximum 2 tickets per lid van Sofoco en per voorstelling. Deze korting kan niet gecumuleerd worden met andere voordelen (zoals 3-plus pas e.a.).
Let wel: deze korting geldt enkel bij de hoogste prijscategorieën. Zodra een ticket een bodemprijs bereikt van € 12 wordt geen extra Sofocokorting meer voorzien.
En er is telkens €1 reservatiekost.

 

De korting is ook geldig voor de gezinsleden op vertoon van de lidkaart aan de balie van In&Uit Brugge en aan de avondkassa. http://www.concertgebouw.be
Momenteel kan er nog niet online besteld worden. De korting op de aangeduide voorstellingen kunnen aan de kassa verkregen worden op vertoon van de lidkaart. De kaarten kunnen wel telefonisch gereserveerd worden en de dag van de voorstelling afgehaald worden aan Sofocotarief.

In bijlage de brochure met de selectie voorstellingen voor het seizoen 2017-2018 die door het Cultuurcentrum Brugge zijn geprogrammeerd met Sofocokorting.