Concertgebouw & Stadsschouwburg

Cultuurcentrum theaterseizoen 2018-2019: korting van 10 % korting op tickets voor voorstellingen van minstens 15 euro. De korting kan maximum 2 keer per voorstelling gebruikt worden. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Nieuw is dat je dit jaar ook online kan bestellen. Om zo van de Sofocokorting te kunnen genieten, dien je volgend stappenplan te doorlopen:

  1. Maak een account aan op www.ccbrugge.be/mijntheater. Kocht je al eerder tickets bij het cultuurcentrum? Gebruik dan liefst het emailadres dat je hiervoor gebruikte of doorgaf.
  2. Mail naar pieter.brabant@brugge.be om te laten weten dat je een account hebt aangemaakt. Vervolgens wordt je account gekoppeld aan het speciale kortingstarief. Bij je account op de website zal dan ook “Lid van Sofoco” komen te staan.
  3. Maak alvast je wenslijstje aan door op de hartjes bij de voorstellingen te klikken. Alle voorstellingen staan opgelijst op www.ccbrugge.be/agenda . Klap de speeldata open en klik op een hartje om een voorstelling toe te voegen (of klik eerst verder voor meer informatie over een voorstelling).
  4. Op 15 juni vanaf 9.00 uur kun je het wenslijstje met 1 klik verplaatsen naar het winkelmandje en kun je starten met het kiezen van stoelen en prijzen. Het kortingstarief wordt automatisch geselecteerd wanneer het van toepassing is.

De mogelijkheid om je tickets aan te kopen in de stadsschouwburg en In&Uit blijft bestaan. Leg dan je Sofocolidkaart voor om van de korting te kunnen genieten. Je kan ook nog steeds een afspraak maken in de stadschouwburg om u tickets te reserveren (tussen 15 en 18 juni). Hiervoor bel je naar 050446627 op vrijdag 8 juni tussen 16u en 21u of op woensdag 13 juni tussen 16u en 19u.