Concertgebouw & Stadsschouwburg

Cultuurcentrum theaterseizoen 2019-2020: korting van 10 % korting op tickets, tenzij anders vermeld in de brochure. Zo is de korting niet geldig bij December Dance.

De korting kan maximum 2 keer per voorstelling gebruikt worden. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Je koopt je tickets aan in de stadsschouwburg of bij In&Uit. Leg je Sofocolidkaart voor om van de korting te kunnen genieten. Je kan ook nog steeds een afspraak maken in de stadschouwburg om je tickets te reserveren (tussen 15 en 18 juni). Hiervoor bel je naar 050 44 66 27 op vrijdag 7 juni tussen 16u en 21u of op woensdag 12 juni tussen 16u en 19u.

Om online van de Sofocokorting te kunnen genieten, dien je volgend stappenplan te doorlopen:

  1. Maak een account aan op www.ccbrugge.be/mijntheater. Kocht je al eerder tickets bij het cultuurcentrum? Gebruik dan liefst het emailadres dat je hiervoor gebruikte of doorgaf.
  2. Mail naar pieter.brabant@brugge.be om te laten weten dat je een account hebt aangemaakt. Vervolgens wordt je account gekoppeld aan het speciale kortingstarief. Bij je account op de website zal dan ook “Lid van Sofoco” komen te staan.
  3. Maak alvast je wenslijstje aan door op de hartjes bij de voorstellingen te klikken. Alle voorstellingen staan opgelijst op www.ccbrugge.be/agenda. Klap de speeldata open en klik op een hartje om een voorstelling toe te voegen (of klik eerst verder voor meer informatie over een voorstelling).
  4. Op 15 juni vanaf 9.00 uur kan je het wenslijstje met 1 klik verplaatsen naar het winkelmandje en kan je starten met het kiezen van stoelen en prijzen. Het kortingstarief wordt automatisch geselecteerd wanneer het van toepassing is.