Concert BLØF

Ga naar het concert van BLØF met een exclusieve Sofoco-korting.

Waar

  • Lotto Arena Antwerpen

Wanneer:

  • Zaterdag 7 december 2019

Kostprijs:

  • Te raadplegen op de beveiligde pagina hieronder

Tickets:

  • Info en tickets te bestellen via de beveiligde pagina:  https://www.sofoco.be/sportpaleis-beveiligd/
  • Om deze pagina te raadplegen heb je een toegangscode nodig die je kan terugvinden in elke Sofoco nieuwsbrief. Als Sofocolid kan je deze toegangscode ook aanvragen via e-mail naar info@sofoco.be.

De veroveringstocht van BLØF in Vlaanderen gaat in 2019 verder!

Na een gesmaakte passage op TW Classic en uitverkochte shows in eigen land en bij ons, komt de populaire Zeeuwse band op zaterdag 7 december 2019 opnieuw naar de Lotto Arena.

BLØF heeft een bijzonder succesvol jaar achter de rug. Waanzinnige liveshows, een nieuw album ‘Aan’ én die ene megahit “Zoutelande” samen met Geike Arnaert. De single stond wekenlang op #1 in alle hitlijsten en is de grootste Nederlandstalige hit ooit in Nederland en Vlaanderen samen. De band ontving op 8 december een dubbel-platina plaat voor de hitsingle, die op 7 februari meedingt naar de MIA-award “Hit Van Het Jaar”.

Dit zegt de band aan de vooravond van twee uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy (14 en 15 december): “Het is heel bijzonder dat we na 25 jaar het meest succesvolle jaar in onze carrière beleven. Dat maakt ons dankbaar en trots. Dat vieren we dit weekend met onze fans in Rotterdam Ahoy. En wat ons betreft volgend jaar gewoon weer. We hebben vorige week leuke shows gedaan in Lotto Arena in Antwerpen en AB Brussel. Onze Belgische fans luisteren met veel aandacht en we mogen er graag komen. Op naar 7 december in de Lotto Arena in Antwerpen!”

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single “Liefs uit Londen” en scoorden sindsdien talloze hits als “Aanzoek Zonder Ringen”, “Alles Is Liefde”, “Holiday In Spain” en recent “Zoutelande”. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studioalbums uit en sleepte hij vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.