Cirque du Soleil: Toruk 2019

Cirque du Soleil: Toruk op zondag 17 maart 2019

De voorstelling voert je mee naar de wereld van Pandora in een visueel verbluffend livedecor. Daar word je meegenomen op een avontuurlijke reis doorheen een nieuwe wereld vol verbeelding, ontdekkingen en eindeloze mogelijkheden.

TORUK – The First Flight brengt op verbazingwekkende wijze hypermoderne visuals, poppenspel en toneelkunst samen op unieke, meeslepende livemuziek met filmische accenten. Zo drukt Cirque du Soleil zijn unieke stempel op de fantasiewereld van James Cameron en maakt het de verbinding tussen twee verwante artistieke visies die tot de verbeelding spreken.

Deze indrukwekkende live-ervaring draagt eveneens de onmiskenbare signatuur van regisseurs en beeldend kunstenaars Michel Lemieux en Victor Pilon. Het vormt een levendige ode aan de symbiose en harmonie waarin de Na’vi met hun omgeving samenleven en aan hun geloof in de onderlinge verbondenheid van alle levende dingen.

Het verhaal wordt verteld door een “Na’vi verteller” en bevolkt door onvergetelijke personages. De show brengt een fictief verhaal dat zich afspeelt duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de film AVATAR en voordat de mensen ooit voet hadden gezet op Pandora. Wanneer een natuurramp de heilige Boom der Zielen dreigt te vernietigen, besluiten Ralu en Entu, twee bijna volwassen Omatikaya jongens, onverschrokken om tot actie over te gaan. Nadat ze te weten komen dat Toruk hen kan helpen om de Boom der Zielen te redden, vertrekken ze samen met hun nieuwe vriend Tsyal op een missie hoog in de zwevende bergen op zoek naar de reusachtige oranjerood gekleurde roofvogel, de heerser van de Pandoraanse hemel. De voorspelling komt uit wanneer een pure ziel onder de stammen opstaat om voor de eerste keer op de rug van Toruk te vliegen en de Na’vi te redden van een vreselijk lot.

Wanneer:

 • Zondag 17 maart 2019 om 13u00 (eigen vervoer)

Locatie:

 • Sportpaleis Antwerpen, Schijnpoortweg 119, 2170 Meksem

Kostprijs: Alle tickets zijn inclusief reservatiekost

 • Premium tickets: 92,50 euro (ipv 112,50 € excl kosten)
 • Categorie 1: 82,70 euro (ipv 95,70 € excl kosten)
 • Categorie 2: 58,70 euro (ipv 78,91 € excl kosten)

Inschrijven: OPGELET, volg onderstaande werkwijze

 • Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80 met vermelding van je “Naam + GSM + Cirque du Soleil + aantal personen”.
 • Geef duidelijk aan welke categorie (premium, categorie 1 of 2) tickets je wenst.
 • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + Cirque du Soleil + aantal personen + categorie tickets”.
 • Je tickets zullen slechts besteld worden indien het verschuldigde bedrag betaald is binnen de 2 weken.
 • Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.
 • Bij annulatie kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden. Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van 5 € per persoon aangerekend. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.