Cavalluna

CAVALLUNA – World of Fantasy tijdens grote Europa-tournee ook Antwerpen en Brussel

De komende Europa-tournee van Apassionata World GmbH verschijnt dit jaar niet alleen met een nieuw programma, maar ook onder een nieuwe merknaam! Het populaire showformaat kreeg vanwege de nóg hogere kwaliteit en de verdere ontwikkeling van de gehele organisatie een nieuwe naam en gaat voortaan als “CAVALLUNA” op tournee.

Het eerste programma met de titel “CAVALLUNA – World of Fantasy” neemt je mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld voorbij de realiteit, waarin zijn innigste wensen en fantasieën bewaarheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje terug wil nemen naar zijn leven van alledag, om samen met haar verder te kunnen leven, moet hij een moeilijke opdracht op zich nemen. Hij moet leren het noodlot te vertrouwen om zijn wensen uit te laten komen. Zal Tahin erin slagen – ondanks de dwalingen tussen de twee werelden – het geluk te vinden?

Waar en wanneer:

  • Sportpaleis Antwerpen: zaterdag 2 februari 2019 om 15u en om 20u + zondag 3 februari 2019 om 15u
  • Vorst Nationaal: zaterdag 16 maart om 15u en zondag 17 maart om 15u
  • Opgelet!: Nederlandstalige show in het Sportpaleis, Franstalige show in Vorst Nationaal

Kostprijs:

  • Te raadplegen op de beveiligde pagina hieronder.

Tickets:

  • Info en tickets te bestellen via de beveiligde pagina: www.sofoco.be/cavalluna-beveiligd/.
  • Om deze pagina te raadplegen heb je een toegangscode nodig die je kan terugvinden in elke Sofoco nieuwsbrief. Als Sofocolid kan je deze toegangscode ook aanvragen via e-mail naar info@sofoco.be.