Cavalluna

“CAVALLUNA – Legende van de woestijn” zal heel Europa betoveren met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show in het Sportpaleis te Antwerpen op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 en verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Achter de naam CAVALLUNA schuilt wat sinds 2003 zo’n 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft geraakt en geboeid, evenals alle paarden die al vele jaren bekend en geliefd zijn, en de beproefde mix van unieke ruitersport, grandioze decors en ontroerende muziek.

Al in zijn vorige producties ‘Companions of Light’ en ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ maakte creatief directeur en producer Klaus Hillebrecht het publiek enthousiast met prachtige beelden, fantastische ensceneringen en een zeer onderscheidende soundtrack. De shows werden meerdere malen geroemd als de beste in jaren en waren te zien in overvolle stadions in verschillende Europese grootsteden.

Met de nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ wil de Emmy-genomineerde componist zijn eerdere successen voortzetten en een wervelend spektakel vol nieuwe dimensies creëren met de mooiste paardenrassen van Europa. De magische scènes gaan gepaard (pun intended) met adembenemende optredens waarin mens en dier in perfecte harmonie samenwerken en het prachtige verhaal tot leven brengen.

Maak je klaar voor ‘Legend of the Desert’
De nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ neemt je weer mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond een prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

Waar en wanneer:

  • Sportpaleis Antwerpen: zaterdag 29 februari 2020 om 15u en om 20u + zondag 1 maart 2020 om 15u

Kostprijs:

  • Te raadplegen op de beveiligde pagina hieronder.

Tickets:

  • Info en tickets te bestellen via de beveiligde pagina: www.sofoco.be/cavalluna-beveiligd/.
  • Om deze pagina te raadplegen heb je een toegangscode nodig die je kan terugvinden in elke Sofoco nieuwsbrief. Als Sofocolid kan je deze toegangscode ook aanvragen via e-mail naar info@sofoco.be.