Calender Girls

5 € korting op de voorstelling van Calender Girls op vrijdag 28 november 2014 om 20u00 in de stadsschouwburg van Brugge.

Alle SOFOCO leden kunnen nu – op vertoon van hun lidkaart – tickets met korting verkrijgen aan de kassa van In&Uit Brugge of de avondkassa van Stadsschouwburg Brugge op 28/11.

De SOFOCO korting is 5,00 EUR per ticket en geldig op alle categorieën:

Normale CAT 1 prijs : 25,00 EUR
SOFOCO CAT 1 prijs : 20,00 EUR

Normale CAT 2 prijs : 22,00 EUR
SOFOCO CAT 2 prijs : 17,00 EUR

Normale CAT 3 prijs : 15,00 EUR
SOFOCO CAT 3 prijs : 10,00 EUR

CalenderGirls


Calendar Girls vertelt het verhaal van een groep gewone vrouwen uit een klein dorpje, allemaal lid van een plaatselijke vrouwenvereniging. Elk jaar brengen zij een kalender uit voor het goede doel. Wanneer de echtgenoot van één van deze vrouwen bezwijkt aan kanker, besluiten de dames het dit jaar over een andere boeg te gooien. Ze zullen de opbrengst van de jaarlijkse kalender gebruiken om kankeronderzoek te steunen.

De dames besluiten ‘smaakvol’ uit de kleren te gaan -wat leidt tot de nodige gêne, complexen en hilariteit- en de Calendar Girls onthullen meer dan dat ze ooit durfden dromen! De kalender wordt een fenomenaal en wereldwijd succes. Gebaseerd op een waargebeurd, meeslepend, ontroerend verhaal, is dit het perfecte ticket voor een feel-good avondje uit.

Met een spetterende cast bekend uit ‘THUIS’ en ‘FAMILIE’: Marleen Merckx, Leah Thys, Wendy Van Wanten, Lulu Aertgeerts, Karin Jacobs, Hilde Van Wesepoel, Erik Goris, Nathalie Wijnants, Guillaume Devos en Wim Stevens.