Breakloose: superleuke buitenlandse zomervakantie vanaf 13 jaar

Breakloose en Sofoco slaan de handen in elkaar en bieden je graag een korting aan op een superleuke buitenlandse zomervakantie vanaf 13 jaar.

Heb je altijd al willen leren golf- of kitesurfen of heb je zin in een zonvakantie met je vrienden die je helemaal zelf invult? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op www.breakloose.be. We bieden een totaalbegeleiding voor de jonge sporters van 13 tem 15 jaar. De +16 jarigen kunnen hun vakantie helemaal zelf invullen en kunnen ter plaatse beroep doen op de ervaren Breakloose crew.

Zin gekregen? Gebruik dan zeker de actiecode die je hieronder vindt voor een eenmalige korting van € 25 per boeking.

Boek je bovendien je vakantie voor 31/03/2012 dan ontvang je een extra Breakloose/Teeville t-shirt. Ben je er snel bij en boek je je vakantie nog voor 31/01/2012 dan krijg je bovenop de extra t-shirt ook nog een drankkaart twv maar liefst € 20 (te valideren op de camps).

Wil je graag meer info? Check onze site en chat, mail of bel met één van onze medewerkers. Wij maken graag tijd voor je!

Voorwaarden:
De eenmalige korting van € 25 per boeking is geldig op alle surfcamps en juniorcamps in Frankrijk en Spanje geboekt via www.breakloose.be. De korting geldt niet voor de Surf Dlux vakanties.
Actiecode : SOFBL2012
Deze actie geldt tot en met 30/09/2012

 

Breakloose is het zomerproduct van FlowTrack bvba. Meer info op www.flowtrack.be.