Dolfijne Dag Boudewijn Seapark 2019

Beleef een Dolfijne Dag in Bouwewijn Seapark op zaterdag 7 september 2019

Alle sofoco- en PEVAZ-leden zijn van harte welkom op deze dolfijne dag in het Boudewijn Seapark. De kaarten geven toegang tot alle attracties en shows in het park. Geniet samen met je gezin van een dagje plezier aan zeer democratische prijzen.

Geniet van de nieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van de dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 40 x 8 meter breed. Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plastic soup in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen. In het zeeleeuwentheater beleef je een nieuw avontuur samen met de imposante zeeleeuwen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria of de reuzengrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer.

Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Wanneer:

  • Zaterdag 7 september 2019

Locatie:

  • Boudewijn Seapark, Alfons De Baeckestraat 12, 8200 Brugge

Openingsuren:

  • Van 10u tot 18u

Kostprijs:

  • Vanaf 1 meter: 14,00 euro (i.p.v. 27,00 euro)
  • Vanaf 85 cm t.e.m. 99 cm 9,50 euro

Inschrijven: OPGELET, volg onderstaande werkwijze