Bloemschikken Pasen 2018 Brugge

Bloemschikken Pasen op 14 of 15 maart 2018

Voelen jullie de lente al? Nog geen kriebels in de buik? Ja…?Dan is dit het ideale moment om een prachtig bloemstuk te maken dat boordevol lentekriebels zit. Het ideale bloemstuk om jullie tafel om te toveren met een fleurig paasstuk zodat de lente komt binnen piepen.

Laat je inspireren door de vrolijke kleuren en de talrijke eitjes van het bloemstuk. We bekleden een oasis krans met mos en grassen en vullen hem op met blauwe eendeneieren, kwartelei, waxflower, distel en trosroosjes. De afgewerkte krans heeft een diameter van om en bij de 31/34 cm.


 

 

 

Deze workshop wordt gegeven door Veerle Desmet van http://www.maisonfleurie.be

Een sessie is beperkt tot 20 deelnemers

Wanneer:

  • Woensdag 14 maart 2018 of donderdag 15 maart 2018 om 19u. (deuren open om 18u45)

Locatie:

  • Maison Fleurie, Gistelse Steenweg 382 te 8200 Sint Andries

Kostprijs:

  • Sofocoleden en inwonende gezinsleden: 38 euro
  • Niet-leden: 43 euro

Alle materialen zijn in de kostprijs inbegrepen, je hoeft niets mee te brengen.

Inschrijven: OPGELET, volg onderstaande werkwijze

  • Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80 met vermelding van je “Naam + GSM + Bloemschikken Pasen + datum + aantal personen lid/geen lid
  • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + Bloemschikken Pasen + datum + aantal personen”.
  • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 8 maart 2018, zoniet vervalt je recht van deelname.
    Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.
  • Bij annulatie na 8 maart 2018 kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden. Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van 5 € per persoon aangerekend. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.