Bedrijfsbezoek Colruyt Ghislenghien en bezoek aan de Stad Doornik: enkele plaatsen vrijgekomen 5/12

Bedrijfsbezoek Colruyt Ghislenghien en bezoek aan de Stad Doornik. Er zijn enkele plaatsen vrijgekomen voor 5/12. Schrijf je als de bliksem in via info@sofoco.be

Opgepast: Na overleg met de busmaatschappij werd beslist om een half uur vroeger te vertrekken omwille van de verwachte verkeersdrukte rond Brussel. De opstap in Oostende vervalt en we vertrekken uitsluitend vanuit de carpooling Loppem om 7u. Gelieve allen zo’n kwartier op voorhand aanwezig te zijn voor een vlot onthaal. 

  • Dinsdag 26 november 2013 of
  • donderdag 5 december 2013

In de voormiddag bezoeken we de productieafdeling en distributiecentrum van de Colruyt in het Henegouwse Ghislenghien, en laten onze zintuigen verwennen tijdens het koffiebranden en wijnbottelen.

Vanuit Ghislenghien worden vooral dranken, water en bieren geleverd aan alle Belgische Colruyt- en Okay-winkels. Daarnaast is er ook een groot deel van de recyclageafdelingen gevestigd (o.a. leeggoedtriage). Ook het afval en het karton komen daar terecht.

ColruytGhislenghien

Na het gezamenlijk middagmaal hebben we een gidstocht in een van de oudste steden van België. Op het programma: bezoek aan de kathedraal (samen met het belfort Werelderfgoed van de UNESCO), de schatkamer en het historische hart van de Stad Doornik.

Doornik

Wanneer:

  • dinsdag 9 april 2013, dinsdag 26 november of donderdag 5 december 2013

Opstapplaats:

  • Om 06u30 stipt aan de personeelsparking Serruys (bij voldoende deelnemers)
  • Om 07u00 stipt aan de carpoolparking Loppem

Kostprijs:

  • 43 € voor onze leden, partner en inwonende familieleden Ons rekeningnummer vindt u onderaan deze brief in de voettekst. In de prijs is inbegrepen: reis, fooi, driegangenmiddagmaal en geleid bezoek aan Doornik

Inschrijving:

  • Is noodzakelijk op het secretariaat SOFOCO via telefoon 050 32 70 80 of via e-mail naar info@sofoco.be
  • Uiterste betalingsdatum 18 maart 2013! Vermeld in de mededeling “Naam, Ghislenghien 09/04 of 05/12 en opstapplaats Oostende of Brugge”