Adamo

4 € korting op de ticketprijs voor ADAMO in de LOTTO ARENA op zondag 3 november om 20h

Tickets kunnen besteld worden via onderstaande link:

De korting van 4 € per ticket wordt bij de bevestiging berekend !

http://sales.teleticketservice.com/tts/privilege?action=link&iid=3821&pid=1924&engid=1&url=http://www.tts-privilige.be&check=60&lang=DUT

Voorwaarden:

  • Aanbod enkel online
  • Aanbod is geldig zolang er tickets voorradig zijn
  • *aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen
  • *korting is niet geldig op reeds eerder aangekochte tickets

AdamoBepaalde vaardigheden kunnen worden aangeleerd door volharding en training, maar echt talent is aangeboren. Salvatore Adamo is daar het perfecte voorbeeld van. Een jongen van bescheiden afkomst, maar dankzij zijn natuurlijk talent uitgegroeid tot een groot artiest. Ondertussen staat hij al meer dan 3 decennia aan de top in de Europese muziekwereld en heeft deze levende legende wereldwijd meer dan 100 miljoen albums en singles verkocht.

Op rijpere leeftijd staat Salvatore Adamo meer dan ooit in het middelpunt van de belangstelling. De Italiaans-Siciliaanse Belg trekt volle zalen en blijft met zijn hemelse en unieke stem en tijdloze klassiekers als ‘Dolce Paola’, ‘Sans toi mamie’ en ‘Vous permettez monsieur’ het publiek charmeren en ontroeren.

Zondag 3 november kunt u hem live meemaken in de Lotto Arena. Kaarten kosten 42, 52, 62 en (Golden Circle) 72 euro. Exclusief kosten.