Halloween stadswandeling Duistere nachten

Goed kunnen vertellen is een gave. Als dan daarbij nog komen originele verhalen uit het Brugse verleden, op Halloween, dan heb je een succesformule! Kom het meemaken!

Brugge is overdag een bruisende stad. Maar wat gebeurt er als het donker wordt en de toeristen de stad verlaten? In de stille en ongekende steegjes dwalen angstaanjagende figuren. Wie is er bang van duivels en heksen ? Woont er echt een vampier in Brugge? Oude legendes worden terug opgerakeld.
Deze wandeling is niet geschikt voor broekschijters. Maar lachen is toegelaten.

© Prent: Archi W. Bechlenberg - Bruges La Morte

Halloween stadswandeling Duistere nachten

di
31
okt 2023
Brugge is overdag een bruisende stad. Maar wat gebeurt er als het donker wordt en de toeristen de stad verlaten? In de stille en ongekende steegjes dwalen angstaanjagende figuren. Wie is er bang van duivels en heksen ? Woont er echt een vampier in Brugge? Oude legendes worden terug opgerakeld. Deze wandeling is niet geschikt voor broekschijters. Maar lachen is toegelaten.

Vertrek

Om 19u30 stipt aan het Historium op de Markt van Brugge.

Inschrijven

Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80
met vermelding van je “Naam + wandeling Duistere nachten/Halloween+ GSM + aantal personen lid/geen lid”

  • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + wandeling Duistere nachten/Halloween + aantal personen + of je Sofocolid bent, dan wel Sodibrug- of Pevazlid”.
  • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 23 oktober 2023, zoniet vervalt je recht van deelname.
  • Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend.
  • Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.

Locatie

Delen: