Paaseierenraap 2024

De jaarlijkse kinderactiviteit op Paaszaterdagvoormiddag gaat dit jaar opnieuw door in WZC Ter Potterie!

De Paashaas werd al verwittigd om voor Sofoco in de fabriek paaseitjes te bestellen. P.Haas liet ons weten dat dit genoteerd werd 😊.
Op Paaszaterdag 30 maart ontvangt WZC Ter Potterie alle Sofocokindjes van 1 tot 10 jaar in de tuin voor onze traditionele paaseierenraap. De paashaas is benieuwd om alle kindjes terug te zien! Kindergrime en animatie is voorzien, voor elk wat wils. Ook de papa’s en de mama’s en de Sofoco-grootouders beleven een zalige zaterdagvoormiddag aan de start van de paasvakantie. Een hapje en een drankje aan WZC-prijzen, ook daar wordt voor gezorgd. Dit is een gratis activiteit voor kinderen van Sofocoleden tot en met 10 jaar en hun ouders. Oma’s en opa’s Sofocoleden kunnen voor hun kleinkinderen inschrijven en de eitjes betalen à € 3 per kind.

Inschrijven verplicht.

Paaseierenraap 2024

za
30
mrt 2024
De Paashaas werd al verwittigd om voor Sofoco in de fabriek paaseitjes te bestellen. P.Haas liet ons weten dat dit genoteerd werd 😊. Op Paaszaterdag 30 maart ontvangt WZC Ter Potterie alle Sofocokindjes van 1 tot 10 jaar in de tuin voor onze traditionele paaseierenraap. De paashaas is benieuwd om alle kindjes terug te zien! Kindergrime en animatie is voorzien, voor elk wat wils. Ook de papa’s en de mama’s en de Sofoco-grootouders beleven een zalige zaterdagvoormiddag aan de start van de paasvakantie. Een hapje en een drankje aan WZC-prijzen, ook daar wordt voor gezorgd. Dit is een gratis activiteit voor kinderen van Sofocoleden tot en met 10 jaar en hun ouders. Oma’s en opa’s Sofocoleden kunnen voor hun kleinkinderen inschrijven en de eitjes betalen à € 3 per kind. Inschrijven verplicht.

Programma

De cafetaria is toegankelijk vanaf 09u30. Het startschot voor de paaseierenraap is stipt om 10.00 uur. Bij mooi weer voorzien we nadien buitenspellen in de tuin. Voor een hapje en een drankje betaal je aan de bar uiteraard wel de WZC-prijzen.

Aan de ingang van de zaal zal je een ticket ontvangen om de paaseitjes af te halen aan onze paasstand.

Inschrijven is verplicht!

 

Inschrijven

  • Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80 met vermelding van je “Naam + Paasfeest + aantal volwassenen + aantal kinderen”.

Inschrijven vóór 15 maart 2024.

  • Indien je door omstandigheden toch niet aanwezig kan zijn vragen we je om het secretariaat ten laatste op vrijdag 15 maart 2023 hiervan te verwittigen.

 

Extra informatie

Ook Sofocoleden die grootouder zijn kunnen komen met de kleinkindjes. Deze mensen schrijven in en betalen de eitjes à € 3 per kind op BE58 0682 0781 8079.

We voorzien ook een snack voor de kleine honger.

Locatie

Delen: