Night of the Proms 2023 vrijdag 24 november 2023

Het Antwerp Philarmonic orkest onder leiding van Alexandra Arrieche en het koor Fine Fleur brengen een unieke mix van bekende klassieke melodieën en pop evergreens uit de laatste drie eeuwen op een zodanig speelse manier en met zoveel schwung dat iedereen zich door hun vertolkingen laat meeslepen. Met evenveel enthousiasme begeleidt het orkest internationale popartiesten die het publiek in vervoering brengen met hun grootste hits. De uitbundigheid wordt afgewisseld met ingetogen momenten, waarbij iedereen aandachtig luistert naar muzikanten die platgetreden paden verlaten. Zo groeide de Night of the Proms, avond na avond en jaar na jaar, uit tot een evenement zonder weerga.

Line -up :

Clouseau
Toto
Anastacia
James Morrison
Berre
de Amerikaanse cellist Nathan Chan  e.a.

© Alle rechten voorbehouden PSE Belgium nv & be•at

Night of the Proms 2023 vrijdag 24 november 2023

vr
24
nov 2023
Het Antwerp Philarmonic orkest onder leiding van Alexandra Arrieche en het koor Fine Fleur brengen een unieke mix van bekende klassieke melodieën en pop evergreens uit de laatste drie eeuwen op een zodanig speelse manier en met zoveel schwung dat iedereen zich door hun vertolkingen laat meeslepen. Met evenveel enthousiasme begeleidt het orkest internationale popartiesten die het publiek in vervoering brengen met hun grootste hits. De uitbundigheid wordt afgewisseld met ingetogen momenten, waarbij iedereen aandachtig luistert naar muzikanten die platgetreden paden verlaten. Zo groeide de Night of the Proms, avond na avond en jaar na jaar, uit tot een evenement zonder weerga. Line -up : Clouseau Toto Anastacia James Morrison Berre de Amerikaanse cellist Nathan Chan  e.a.

Programma

Van verrassingsgast naar topact

Clouseau was al twee keer verrassingsgast op Night of the Proms, en legde er de basis voor hun enorm succesvolle concertreeksen in het Sportpaleis. Koen en Kris Wauters speelden over verschillende jaren 118 (!) Clouseau-concerten in de grootste concertzaal van het land. 23 jaar na hun debuut staan de broers Wauters voor het allereerst als volwaardige act op het podium van Night of the Proms.

Toto brengt hit na hit

De Amerikaanse rockband Toto maakt al net iets meer dan 45 jaar de meest prachtige muziek. Afgelopen zomer was Toto nog te gast voor een uitverkocht concert in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Wie er trouwens in 1994 en 2003 bij was toen Toto op Night of the Proms speelde, zal kunnen bevestigen dat hits als ‘Africa’, ‘Pamela’, Rosanna’ en ‘Hold The Line’ helemaal tot hun recht komen met een groot symfonisch orkest. Gegarandeerd kippenvel van de eerste tot de laatste noot.

De fenomenale stem van Anastacia

Ook uit Amerika en dit jaar op het podium van Night of the Proms staat  … Anastacia. Haar hits ‘I’m Outta Love’, ‘Left Outside Alone’, ‘Paid My Dues’ en‘One Day In Your Life’ – om er maar enkele te noemen – zijn uitgegroeid tot tijdloze classics. Vlaanderen leerde Anastacia in 2010 beter kennen dankzij de zes Sportpaleis-concerten die ze samen met Natalia deed. Sindsdien zijn ze ook close vriendinnen. In 2012 was de zangeres trouwens al een eerste keer te gast op het feest van klassiek en pop. Night of the Proms verwelkomt deze popkoningin opnieuw met open armen.

Getalenteerde singer-songwriter

De vierde artiest die wordt toegevoegd aan de affiche van Night of the Proms is James Morrison. De getalenteerde singer-songwriter breekt in 2006 door met de single ‘You Give Me Something’. In hetzelfde jaar verschijnt ook zijn debuutalbum ‘Undiscovered’. Het levert hem een jaar later de Brit Award voor ‘Best British Male’ op. Sindsdien volgen de hits elkaar in sneltempo op. Zo scoort hij met Nelly Furtado de wereldwijde hit ‘Broken Strings’. Het duet werd Morrisons grootste hit, met meer dan 300 miljoen streams op Spotify en meer dan 112 miljoen weergaven op YouTube.

Vertrek

Vertrek : stipt om 17u00

Vertrekplaats carpoolparking te Loppem.

Inschrijven

Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80 met vermelding van je Naam + NOTP+ gsm + aantal personen + lid/geen lid

 • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079
  met vermelding van je “Naam + NOTP+ aantal personen”.
 • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op
  1 november 2023, zoniet vervalt je recht van deelname.
 • Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.
 • Bij annulatie na 10 november 2023 kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden. Er kan enkel
  geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per
  persoon aangerekend. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.

Extra informatie

Sofocoleden : € 69 (ticket Cat 1 + vervoer inbegrepen)

Pevaz- en sodibrugleden : € 74 (ticket Cat 1 + vervoer inbegrepen)

Niet-leden : € 79 (ticket Cat 1 + vervoer inbegrepen)

Locatie

Delen: