Nausicaá en Boulogne

Het grootste aquarium van Europa. Nausicaá, La Mer est sur Terre. En de charmante oude vestingstad Boulogne-sur-mer, niet te missen.

Nausicaá is éen van de grootste Europese centra gewijd aan kennis over de zeewereld. Er zijn 34.000 dieren aanwezig waaronder 60 haaien in 4,5 miljoen liter zout en zoet water, verspreid over een 50-tal aquaria. Verken ook live online de unieke ervaring om een magische onderwaterwereld beter te begrijpen.

's Middags lunchen we in groep in de haven. We gaan voor een fruits de mer-schotel, recht uit de zee.

In de namiddags verkennen we Boulogne-sur-mer, algemeen bekend als de hoofdstad van de Côte d'Opale. Het is de tweede toeristische bestemming in de regio Nord-Pas-de-Calais na Lille, dankzij de mooie stranden en het rijke architectonische en culturele erfgoed. Verkeersvrije straten, de dertiende eeuwse muren, kleurrijke markten en visrestaurants maken de eerste vissershaven van Frankrijk een paradijs.

Nausicaá en Boulogne

di
14
mei 2024
Nausicaá is éen van de grootste Europese centra gewijd aan kennis over de zeewereld. Er zijn 34.000 dieren aanwezig waaronder 60 haaien in 4,5 miljoen liter zout en zoet water, verspreid over een 50-tal aquaria. Verken ook live online de unieke ervaring om een magische onderwaterwereld beter te begrijpen. 's Middags lunchen we in groep in de haven. We gaan voor een fruits de mer-schotel, recht uit de zee. In de namiddags verkennen we Boulogne-sur-mer, algemeen bekend als de hoofdstad van de Côte d'Opale. Het is de tweede toeristische bestemming in de regio Nord-Pas-de-Calais na Lille, dankzij de mooie stranden en het rijke architectonische en culturele erfgoed. Verkeersvrije straten, de dertiende eeuwse muren, kleurrijke markten en visrestaurants maken de eerste vissershaven van Frankrijk een paradijs.

Programma

Nausicaá
Een fruits de mer-schotel. Meld ons eventuele allergieën, of je eventuele voorkeur voor een alternatieve maaltijd.
Vrij bezoek aan Boulogne.

Vertrek

07:30    Park en Ride Waggelwaterstraat, tussen garage Raes en WZC De Vliedberg, BE-8000 Brugge

Nausicaá

Restaurant Le Chatillon

20:00    Aankomst te Brugge

 

Inschrijven

  • Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80
    met vermelding van je “Naam + Nausicaá + GSM + aantal personen lid/geen lid”
  • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + Nausicaá+ aantal personen”.
  • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 02 mei 2024, zoniet vervalt je recht van deelname.
  • Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.
  • Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 02 mei 2024. Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan. Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden.

Locatie

Delen: