Kerstshopping Rijsel

Kerstshopping met collega's, familie of vrienden in het magische Rijsel, op een goed uur rijden en genieten van een spectaculair decor, gastronomie of musea. Aan jou de keuze. Meer argumenten hoef je toch niet?

Noël à Lille, lees Kerst in Rijsel – het noordwesten van Frankrijk – is magisch. Deze bruisende locatie met zijn prachtige gevels zorgt voor een uniek decor tijdens de feestdagen. Op het Place de Rihour staan tijdens de kerstmarkt een kleine 100 chalets met handgemaakte geschenken door Canadese, Poolse en zelfs Russische ambachtslieden. Een echte eyecatcher op de kerstmarkt is het verlichte reuzenrad op de Grote Markt met een spectaculair uitzicht over de hele stad! Lille is niet alleen een bruisende studenten- en uitgaansstad: ook rond de Grand Place vind je veel leuke kroegjes en restaurantjes. Wie nog meer wilt shoppen kan terecht in een enorme diversiteit aan gezellige en exclusieve zelfstandige winkeltjes met echte topmerken. Bij regenweer zijn er ook een groot aantal winkelcentra.

Winkelen niet echt iets voor jou en/of de familie/vrienden? Kunstliefhebbers kunnen dan weer bijvoorbeeld terecht in het Palais des Beaux-Arts. Dit museum is, na het Louvre, het belangrijkste museum van Frankrijk dankzij de kwaliteit van zijn verzamelingen. Hier komen verschillende stijlen, kunstenaars en periodes aan bod naast o.a. archeologische vondsten.

 

© Wikimedia

Kerstshopping Rijsel

za
9
dec 2023
Noël à Lille, lees Kerst in Rijsel – het noordwesten van Frankrijk – is magisch. Deze bruisende locatie met zijn prachtige gevels zorgt voor een uniek decor tijdens de feestdagen. Op het Place de Rihour staan tijdens de kerstmarkt een kleine 100 chalets met handgemaakte geschenken door Canadese, Poolse en zelfs Russische ambachtslieden. Een echte eyecatcher op de kerstmarkt is het verlichte reuzenrad op de Grote Markt met een spectaculair uitzicht over de hele stad! Lille is niet alleen een bruisende studenten- en uitgaansstad: ook rond de Grand Place vind je veel leuke kroegjes en restaurantjes. Wie nog meer wilt shoppen kan terecht in een enorme diversiteit aan gezellige en exclusieve zelfstandige winkeltjes met echte topmerken. Bij regenweer zijn er ook een groot aantal winkelcentra. Winkelen niet echt iets voor jou en/of de familie/vrienden? Kunstliefhebbers kunnen dan weer bijvoorbeeld terecht in het Palais des Beaux-Arts. Dit museum is, na het Louvre, het belangrijkste museum van Frankrijk dankzij de kwaliteit van zijn verzamelingen. Hier komen verschillende stijlen, kunstenaars en periodes aan bod naast o.a. archeologische vondsten.  

Programma

Wij brengen je heen en veilig weer terug, zonder parkingkosten. Een buitenkans!
Ter plaatse zijn jullie volledig vrij.
Terugkomst op de carpooling is verwacht om ±19u30.

 

Vertrek

08:30 vertrek STIPT vanaf de Carpooling Loppem (Koning Albert I-laan te 8210 Loppem-Zedelgem)

± 19:30  terugkomst

Inschrijven

Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80
met vermelding van je “Naam + Kerstshopping Rijsel + GSM + aantal personen lid/geen lid”

  • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + kerstshopping Rijsel + aantal personen + of je Sofocolid bent, dan wel Sodibrug- of Pevazlid”.
  • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 27 december 2023, zoniet vervalt je recht van deelname.
  • Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.
  • Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend.
  • Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.

Extra informatie

De prijs is inclusief de fooi voor de chauffeur, die altijd gekoelde drankjes voorziet op de bus aan een zeer democratische prijs. Zorg voor pasmunt. We kunnen geen Payoniq garanderen.

Ook leden van Sodibrug en Pevaz genieten van de ledenprijs op vertoon van de lidkaart.

Locatie

Delen: