Cirque Du Soleil

Fantastisch nieuws voor de liefhebbers van spektakel: voor het eerst sinds 2016 strijkt Cirque du Soleil opnieuw neer aan de kust, en wel in Knokke-Heist. Deze zomer staat de ‘big top’-tent een maand langs de Natiënlaan. En het belooft nu al de moeite te worden.
Sinds de wereldpremière in 2014 in Montréal werd KURIOS al meer dan 2.000 keer opgevoerd in 30 steden. Meer dan 4,5 miljoen toeschouwers bewonderden het spektakel. Aan de productie nemen 50 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 17 landen deel. Deze cast wordt ondersteund door 122 technici en medewerkers uit 27 landen. En die strijken deze zomer dus neer in Knokke-Heist.

 

Cirque Du Soleil

vr
25
aug 2023
Fantastisch nieuws voor de liefhebbers van spektakel: voor het eerst sinds 2016 strijkt Cirque du Soleil opnieuw neer aan de kust, en wel in Knokke-Heist. Deze zomer staat de ‘big top’-tent een maand langs de Natiënlaan. En het belooft nu al de moeite te worden. Sinds de wereldpremière in 2014 in Montréal werd KURIOS al meer dan 2.000 keer opgevoerd in 30 steden. Meer dan 4,5 miljoen toeschouwers bewonderden het spektakel. Aan de productie nemen 50 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 17 landen deel. Deze cast wordt ondersteund door 122 technici en medewerkers uit 27 landen. En die strijken deze zomer dus neer in Knokke-Heist.  

Programma

KURIOS: zo heet de ‘duizelingwekkende ontsnapping aan de werkelijkheid’. Het is een verbluffend spektakel, dat een feestelijk, op steampunk geïnspireerd universum onthult en waar het onverwachte achter elke hoek schuilt. Toeschouwers kunnen – naar goede Cirque du Soleil-gewoonte – een mix van halsbrekende acrobatie met een verfrissend vleugje poëzie, schitterende muziek én de nodige humor verwachten.

Start show : 20u30.

 

 

Inschrijven

  • Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80
    met vermelding van je “Naam + Cirque Du Soleil + GSM + aantal personen lid”
  • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + Cirque Du Soleil + aantal personen”.
  • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving , zoniet vervalt je recht van deelname.
  • Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.
  • Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 31 juli 2023. Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.

 

Extra informatie

Enkel voor leden + max. 1 niet–lid kan mee met een lid.

Let op: beperkt aantal plaatsen !

Met eigen vervoer.

Locatie

Delen: