Bowling, Halloweeneditie

Opnieuw een Halloween editie Bowling Blacklight, omdat er vorig jaar zoveel sterk gemotiveerde en verklede ploegen waren met véél goesting om te winnen. De spirit en de ambiance zaten er goed in!

Voor de durvers. De Strike Queens die het voorbije jaar terecht trots met de wisselbeker mochten pronken, poetsen deze terug op in de Halloweenweek. Eén team van 6 personen met de beste puntenscore zal de beker overnemen dit jaar. Of niet? 🤔 En voor het best verklede team met de engste groepsnaam is er ook wat duistere aandacht. “When witches go riding and black cats are seen, the moon laughs and whispers, ‘t is near Halloween”
Nieuw dit jaar is dat we in 2 poules gaan werken daardoor zijn er nog 3 banen vrij!

Schrijf je ploeg als de bliksem in… Supporters welkom!

 

Bowling, Halloweeneditie

do
26
okt 2023
Voor de durvers. De Strike Queens die het voorbije jaar terecht trots met de wisselbeker mochten pronken, poetsen deze terug op in de Halloweenweek. Eén team van 6 personen met de beste puntenscore zal de beker overnemen dit jaar. Of niet? 🤔 En voor het best verklede team met de engste groepsnaam is er ook wat duistere aandacht. “When witches go riding and black cats are seen, the moon laughs and whispers, ‘t is near Halloween” Nieuw dit jaar is dat we in 2 poules gaan werken daardoor zijn er nog 3 banen vrij! Schrijf je ploeg als de bliksem in… Supporters welkom!  

Programma

Aanvang om 19:00 uur stipt voor de 1ste poule.
Maximum 6 deelnemers per groepje.  Zodra je groep compleet is kan het spel beginnen.
Punten worden niet geëxtrapoleerd. Wanneer er minder dan 6 spelers zijn, moet er extra gegooid worden in naam van de afwezigen.

 

 

 

Inschrijven

Je schrijft je in via het secretariaat van Sofoco: via e-mail naar info@sofoco.be of tel 050 32 70 80
met vermelding van je “Naam + bowling + GSM + aantal personen lid/geen lid”

  • Na bevestiging stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE58 0682 0781 8079 met vermelding van je “Naam + bowling+ aantal personen”.
  • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 weken na datum van inschrijving en ten laatste op 12 oktober 2023, zoniet vervalt je recht van deelname.
  • Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend.
  • Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.

Extra informatie

In de prijs zijn 2 bowlinggames en het gebruik van schoenen inbegrepen.

Locatie

Delen: