3D World

3D World Magic & Fun in het Kursaal van Oostende. Krijg 2 € korting op vertoon van je Sofoco-lidkaart

 

Expo 3D World Magic & Fun keert terug naar het Kursaal Oostende
De expo 3D World Magic & Fun komt deze zomer terug naar Kursaal Oostende met een volledig nieuw programma. De zesde editie gaat voor het tweede jaar op rij door in het Kursaal. In de nieuw geschilderde decors zal je kunnen poseren voor enkele grote wereldattracties
en vele andere thema’s. Op vlak van technologie zullen heel wat nieuwigheden te ontdekken zijn. Voor de vroege boekers en de inwoners van Oostende zijn er kortingen.

Fototoestel of smartphone is een must
Tijdens 3D World Magic & Fun mag je een aantal essentiële zaken niet vergeten. Ten eerste: een fototoestel of een smartphone. Jij zorgt tijdens je bezoek zelf voor een album vol knotsgekke aandenkens.  Ten tweede: je beste acteerkunsten, want jij bent dé ster van het decor! En als laatste: een gezonde portie gekheid.

Jij bent de ster van het decor
3D World Magic & Fun neemt je mee naar de grote wereldattracties. Poseer aan de scheve Pisa-toren, trotseer de Grand Canyon of doe gek aan de Big Ben of aan de Taj Mahal in India. Eén van de vele andere thema’s is “het strand”, waar u beslist zaken zult beleven die u niet voor mogelijk achtte. Niet enkel kinderen zullen zich amuseren want er werd heel regelmatig aan de ouders en grootouders
gedacht.

De leukste 3D-technologie
Aan 3D-animatie geen gebrek. Je zal een videoboodschap kunnen sturen naar je vrienden of familie vanop bekende plaatsen in de wereld, een mix van leuke 3D-films bekijken en een heuse 360° bodyscan van je lichaam laten maken. Plots verschijnen er vanuit de grond twee skeletten in een intieme dans, zie je jezelf op onverwachte momenten en maak je een bijzondere tocht op zee. Knettergekke toestanden die je soms niet voor mogelijk acht! Hou ook de Facebookpagina in de gaten voor leuke weekendacties. Je kan dan verkleed in je favoriete personage poseren in de mooie decors en diverse 3D-animaties.

Tickets

  • Op vertoon van je Sofoco-lidkaart krijg je 2 euro korting per persoon op een toegangsticket op alle tarieven. Maximum 5 personen.
  • Volwassenen: 12,50 euro
  • Kinderen (<13 jaar): 9 euro
  • Senioren (+65 jaar): 10,50 euro
  • Studenten (op vertoon van studentenkaart): 10,50 euro